Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

قاسم میرزایی نیکو نماینده فیروزکوه و دماوند در پاسخ به چرایی درخواست نمایندگان برای مسکوت ماندن چهار ماهه طرح اعاده اموال نامشروع مسئولان با بیان اینکه هیچ کسی با برخورد با ثروت‌های بادآورده و فساد مخالف نیست و کمتر کسی را پیدا می‌کنید که حداقل در شعار هم مخالف آن باشد، گفت: وضعیت این طرح را اگر بررسی کنید چند اشکال عمده دارد که حقوقدان‌های کمیسیون قضایی اقدام به درخواست مسکوت ماندن این طرح کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نماینده مجلس با اشاره به حضور فتحی و محبی‌نیا دو عضو حقوقدان مجلس در جریان درخواست مسکوت ماندن این طرح، گفت: این افراد راجع به این درخواست مفصل صحبت کردند اما گویا کسی گوشش بدهکار نیست.

عضو فراکسیون امید با بیان اینکه این طرح ممکن بود باعث شود هر قاضی، هر کسی را که دلش بخواهد پای میز محاکمه بکشاند، گفت: این در حالی است که اصل ۴۹ قانون اساسی صریح و روشن است و موارد مطرح شده در این طرح نیز باید کاملا پخته و حکیمانه شوند و قانون‌گذار باید تمامی این محورها و مسائل را ببینند.

این نماینده مجلس در ادامه افزود: بحث دیگر تداخل دادگاه کیفری و دادگاه حقوقی در این طرح بود، اساساً موضوع اموال بحثی حقوقی است، چگونه است که با یک ماده این موضوع به سمت مسائل کیفری برده می‌شود؟!

وی با بیان اینکه ما امیدوار بودیم که این طرح به کمیسیون رفته و درست شود، گفت: مسکوت ماندن این طرح به معنای این نیست که چنین کاری نباید انجام شود اما جار و جنجال به وجود آورنده‌ها و دلواپسان این موضوع را آنگونه مطرح کردند.

میرزایی نیکو با اشاره به نکته دیگری که در طرح به آن توجه نشده بود، گفت: این طرح در این مرحله به گونه‌ای بود که هر وقت می‌خواستند، می‌توانستند از طریق آن تسویه حساب سیاسی کنند.

وی با بیان اینکه برخی از نمایندگان نیز اذعان داشتند اگر قرار است چنین طرحی انجام شود چرا به صورت لایحه‌ای از سوی قوه قضاییه نباشد، گفت: چرا چندین نفر بشینند و مواردی را تدوین کنند که بعدها کلی اشکال و ایراد داشته باشد.

میرزایی نیکو با اشاره به اینکه این طرح از بهمن سال گذشته سه بار به کمیسیون رفته و دوباره بازگشته است، گفت: تعداد نمایندگانی که به درخواست برای برگشت این طرح به کمیسیون رای مثبت دادند، ۹۱ نفر در مقابل ۸۹ نفر بوده و در نامه درخواست هم بازگشت به کمیسیون برای بررسی بیشتر ذکر شده است.

این نماینده عضو فراکسیون امید با عنوان اینکه یک نفر در هیئت رئیسه مجلس این نامه را منتشر کرده است، گفت: با اینکه انتشار این نامه هیچ ایرادی ندارد اما همان موقع این عضو هیات رئیسه، گفت که اگر اسامی شما که این درخواست را مطرح کرده‌اید انتشار پیدا کند، برای شما خیلی بد می شود. متاسفانه قانون‌نویسی در دست جو و مسائل سیاسی افتاده است و در آن صلاحی هم نیست.

منبع: خبرگزاری ایلنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: نمایندگان مجلس اموال نامشروع مسئولان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۳۹۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«مصطفی سعیدی سیرایی» از حوزه کرج، فردیس و اشتهارد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

*در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

با توجه به شکل گیری جریان‌های سیاسی جدید و تغییر موازنه قدرت بین اکثریت اصولگرای سنتی و رویش‌های جدید انقلابی، مجلس دوازدهم باید از پویایی و نشاط سیاسی ویژه ای برخوردار باشد و لابی گری های مرسوم بهم بخورد و در مجموع با درصد قابل توجه نمایندگان انقلابی امیدواریم شاهد تغییرات محسوس به نفع مردم باشیم.

*مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

نقشه راه اجرای برنامه هفتم توسعه، واقعی دیدن بودجه‌ها و جلوگیری از ناترازی بودجه. به فرمایش مقام معظم رهبری ام الخبائث ناترازی بودجه است.

*اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

به دلیل حوزه تخصصی اینجانب و کمبود سرانه‌ها و زیر ساخت‌ها در حوزه انتخابیه حتی الامکان در کمیسیون برنامه و بودجه حضور پیدا خواهم کرد.

*مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راهکاری دارید؟

کمبود زیرساخت‌ها و عدم نظارت دقیق بر عملکرد مدیران و غیربومی بودن آنها از اساسی‌ترین مسائل ما در استان البرز است که علیرغم نزدیکی به مرکز جزو محروم‌ترین استان‌ها با بیش از ۶۰ محله محروم هستیم که نیازمند رسیدگی فوری هستند.

کد خبر 6098773

دیگر خبرها

  • اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس، گام مهمی در روند قانون‌گذاری است
  • تعهد و تقوای سیاسی از شاخصه های نماینده در تراز انقلاب است
  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • چه کسی رئیس سنی مجلس دوازدهم خواهد شد؟ | جدول مسن‌ترین و جوانترین نمایندگان | ۲ نماینده همسن باشند چه می شود؟
  • رئیس سنی مجلس دوازدهم چه کسی خواهد شد؟
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • آجر لو : تفرقه می‌تواند مجلس دوازدهم را به شکست منجر کند/ به طور حتم، هیات رئیسه مجلس تغییراتی خواهد داشت + فیلم
  • فرانسه بی‌اخلاقی در صنعت فیلم را جدی گرفت/ تشکیل یک کمیسیون دولتی
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود